Horecamaatwerk_1920x600_3

Advies over horecaregels, en of u eraan voldoet.

Doe de Vergunningencheck!

Wilt u snel een eenvoudig inzicht welke regels voor u van toepassing zijn en of u aan de regels voldoet? Bent u bezig met het opstellen van een vergunningsaanvraag? Of wilt u de huidige vergunningen eens tegen het licht houden? Doe dan de Vergunningencheck van Horeca Maatwerk. Deze maand profiteert u van 50 euro korting tijdens onze Koninklijke actie!

Koninklijke actie

Deze maand profiteert u van onze Koninklijke actie: u krijgt 50 euro korting op de Vergunningencheck! Bent u lid van KHN? Dan betaalt u 245 euro (exclusief btw en reiskosten). Bent u geen lid, dan betaalt u 275 euro (exclusief btw en reiskosten). Vraag de Vergunningencheck aan en gebruik de kortingscode CHECK2019.

Heeft u vragen? Informeer dan geheel vrijblijvend via 0348 48 94 19 of via info@horeca-maatwerk.nl.

Check, check, dubbel check

De overheid heeft regels opgelegd aan horecaondernemers. Denk aan vergunningen, milieuvoorschriften, openings- en sluitingstijden, etc. Met de Vergunningencheck weet u of u niets over het hoofd ziet. De adviseur bespreekt met u alle vergunningen die in uw bedrijf aan de orde kunnen zijn en checkt eventuele bijzondere voorschriften van de overheid die voor u gelden. Ook de reeds aanwezige vergunningen worden gecheckt. Bekijk hier een overzicht van de 7 belangrijkste vergunningen voor de horeca.

Je krijgt snel en eenvoudig inzicht welke regels van toepassing zijn en of je aan de regels voldoet. Dit wordt verwoord in een schriftelijk advies dat naderhand kan dienen als naslagwerk.

Aanvraagformulier Vergunningencheck