Horeca-Maatwerk-Cursussen-Header

Ben jij eerlijk en eigenwijs? Kom dan bij ons werken!

Op zoek naar talent

Horeca Maatwerk levert advies met hart voor de zaak. Van de start van de onderneming tot het moment dat het stokje overgedragen gaat worden. Dat doen we met een team van 25 gedreven mensen, ieder met een eigen expertise. Dat maakt het mogelijk om maatwerk te leveren.

Werken bij Horeca Maatwerk betekent deel uitmaken van een professioneel en gedreven organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je krijgt de kans om je eigen talent te ontwikkelen om persoonlijk te groeien, om het beste uit jezelf te halen en te bieden aan de klant.

Horeca Maatwerk is op zoek naar een:

Jurist m/v (32-40 uur)

Horeca Maatwerk B.V. zoekt een Jurist voor 32-40 uur per week in het team Juridische Zaken. Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacature.

Senior Horeca Bedrijfsadviseur (40 uur)

Als bedrijfsadviseur geef je advies aan ondernemers en andere partijen over bedrijfsvoering. Je stelt heldere haalbaarheidsrapportages op voor ondernemers en financiers. Je zet (telefonisch, in een gesprek of schriftelijk) leads om in opdrachten. Je ontwikkelt en geeft trainingen waarbij kennisoverdracht centraal staat. Bekijk de vacature.

Senior Horeca Bedrijfsadviseur freelance/zzp

Specialisatie: financieel, bedrijfseconomisch. Wij zoeken een zelfstandig adviseur die in staat is om zijn/haar expertise over te brengen op horecaondernemers en andere opdrachtgevers, uit naam van Horeca Maatwerk. Bekijk de vacature.

Valuator - Taxateur freelance/zzp

Specialisatie: financieel, bedrijfseconomisch, waardebepalingen. Wij zoeken een zelfstandig valuator of taxateur die in staat is om zijn/haar expertise in te zetten voor horecaondernemers en andere opdrachtgevers, uit naam van Horeca Maatwerk. Bekijk de vacature.

Meewerk stagiair(e) BedrijfsAdvies

Wil je relevante werkervaring opdoen in advisering en trainingen? Dan zit je bij ons goed! We willen graag jouw hulp én onze kennis en ervaring delen in een werkomgeving waarin fouten maken mag, maar de drang naar succes en groei hoog is. Bekijk de vacature.

contact

Werken bij KHN

Horeca Maatwerk is onderdeel van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Ook de branchevereniging van de horeca is continu op zoek naar talent om horecaondernemers te ondersteunen. Kijk op de site naar de vacatures van KHN.