Horeca-Maatwerk-Cursussen-Header

Ben jij eerlijk en eigenwijs? Kom dan bij ons werken!

Op zoek naar talent

Horeca Maatwerk levert advies met hart voor de zaak. Van de start van de onderneming tot het moment dat het stokje overgedragen gaat worden. Dat doen we met een team van 25 gedreven mensen, ieder met een eigen expertise. Dat maakt het mogelijk om maatwerk te leveren.

Werken bij Horeca Maatwerk betekent deel uitmaken van een professioneel en gedreven organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je krijgt de kans om je eigen talent te ontwikkelen om persoonlijk te groeien, om het beste uit jezelf te halen en te bieden aan de klant.

Horeca Maatwerk is op zoek naar een:

 

Senior Horeca Bedrijfsadviseur freelance/zzp

Specialisatie: financieel, bedrijfseconomisch. Wij zoeken een zelfstandig adviseur die in staat is om zijn/haar expertise over te brengen op horecaondernemers en andere opdrachtgevers, uit naam van Horeca Maatwerk. Bekijk de vacature.

Valuator - Taxateur freelance/zzp

Specialisatie: financieel, bedrijfseconomisch, waardebepalingen. Wij zoeken een zelfstandig valuator of taxateur die in staat is om zijn/haar expertise in te zetten voor horecaondernemers en andere opdrachtgevers, uit naam van Horeca Maatwerk. Bekijk de vacature.

Meewerk / Onderzoeksstagiair BedrijfsAdvies

Ben je een enthousiaste en gemotiveerde student die het leuk vindt ervaring op te doen en mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Horeca Maatwerk? Dan ben je van harte welkom in ons team. We willen graag je hulp én onze kennis & ervaring met je delen in een werkomgeving waarin fouten maken mag maar de drang naar succes en groei hoog is. Bekijk de vacature.

Stagiair secretarieel (MBO)

Ben jij een flexibele duizendpoot, houd je van secretariële werkzaamheden en wil je hierin groeien? Dan zoeken wij jou! Wij willen graag kennismaken met jou als je: vanaf februari of al eerder beschikbaar bent, de stage heeft een minimale duur van 20 weken o.b.v. min 32 uur. Voor deze uitdagende stageplaats zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling secretarieel/office management die met zijn/haar servicegerichte skills een steentje kan bijdragen aan Horeca Maatwerk. Bekijk de vacature.

 

contact

Werken bij KHN

Horeca Maatwerk is onderdeel van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Ook de branchevereniging van de horeca is continu op zoek naar talent om horecaondernemers te ondersteunen. Kijk op de site naar de vacatures van KHN.