onze focus

Vooraf weten waar u aan toe bent, ook dat is maatwerk.

Advies voor een eerlijke prijs

Horeca Maatwerk gaat verder waar anderen stoppen. Wij nemen het stokje over als er expertise wordt gevraagd. En dan gaan we tot de kern van de zaak. Dat heeft ons veel ervaring in ons vak én in de branche opgeleverd. Ervaring die we elke dag aanvullen en inzetten. Horeca Maatwerk stopt ook waar anderen doorgaan. Als de kosten niet meer opwegen tegen de baten, dan krijgt u van ons ook eerlijk advies.

Onze tarieven zijn dus gebaseerd op onze ervaring én het feit dat we de horeca bedienen. Eerlijke prijzen voor goed advies. We hanteren veelal een uurtarief voor onze diensten. Voor een aantal zaken hanteren we een vast tarief, bijvoorbeeld om de haalbaarheid van een procedure te toetsen of een contract voor u te checken. Helder, want u weet vooraf waar u aan toe bent. Ook dat is maatwerk.

KHN voordeel

Bent u lid van KHN? Dan gelden voor u voordeliger tarieven. Horeca Maatwerk is namelijk verbonden aan KHN. Wij investeren graag in ondernemers die investeren in de branche. In veel gevallen zorgt het gunstiger tarief voor een aanzienlijke besparing op het totaal. Nog geen lid van KHN? Lees meer over het lidmaatschap en de voordelen op khn.nl.

Een offerte opvragen

Wilt u vrijblijvend eens een offerte hebben voor uw vraagstuk? Vul het contactformulier in en wij stellen een offerte voor u op! Heeft u een vraag over een offerte of een andere horecagerelateerde vraag? Bel dan 0348 48 94 19 of mail naar info@horeca-maatwerk.nl