Horeca-Maatwerk-Cursussen-Header

Ben jij eerlijk en eigenwijs? Kom dan bij ons werken!

Onderzoeksstagiair(e) BedrijfsAdvies gezocht!

De beste gastvrijheid bieden, altijd streven naar het beste resultaat voor de horeca, ondernemend zijn en verbinding leggen. Dat is werken bij Horeca Maatwerk BV. Kom jij ons team versterken? Voor het team BedrijfsAdvies van Horeca Maatwerk zijn wij op zoek naar een stagiair (per september).

Ben je een enthousiaste en gemotiveerde 3e jaarsstudent of net afgestudeerde met enige ervaring in onderzoek / onderzoeksmethodieken die een bijdrage wil leveren aan een gecombineerd kwalitatief (verkennend) en kwantitatief (toetsend, ontwikkeling meetinstrument) onderzoek bij Horeca Maatwerk BedrijfsAdvies? Dan ben je van harte welkom in ons team. We willen graag je hulp én onze kennis & ervaring met je delen in een werkomgeving waarin fouten maken mag maar de drang naar succes en groei hoog is.

Wat ga je doen als onderzoeksstagiair?
Na een korte inwerkperiode werk je met de juiste begeleiding mee aan o.a. :

 • Het gehele onderzoekstraject; denk aan het klantcontact in alle fasen van het project, het schrijven van voorstellen, het uitvoeren van veldwerk tot en met de eindrapportage en presentatie.
 • Het ontwikkelen van een raamwerk voor een onderzoek in de gastvrijheidssector
 • Toetsen van dit raamwerk binnen een afgebakend deel van de markt
 • Uitvoeren van een zogeheten nulmeting
 • Ondersteunen bij het op maat maken van een benchmarkrapport voor (horeca) ondernemers
 • Assisteren bij het opstellen van een beleidsmatig rapport

Wat vragen wij van de onderzoekssstagiair?

 • Minimaal hbo-niveau werk- en denkniveau in een economische richting (zoals bedrijfskunde, commerciële economie, hogere hotelschool)
 • Dat dit je afstudeerstage is of dat je net bent afgestudeerd en werkervaring wilt opdoen
 • Zelfstandig maar ook zeker in teamverband kunnen werken
 • Je bent nieuwsgierig, analytisch sterk, zelfstandig en accuraat
 • Circa 10 weken beschikbaar – 3 à 4 dagen per week

Wat bieden wij onze stagiaires?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende stage in een prettige en leerzame werkomgeving met een (marktconforme) stagevergoeding. Horeca Maatwerk en ook de moederorganisatie Koninklijke Horeca Nederland zijn leuke en dynamische organisaties met aandacht voor jongeren die een stap willen gaan zetten naar werk in de nabije toekomst. Je krijgt voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen en kennis en ervaring op te doen over wat je later wilt gaan doen.

Over Horeca Maatwerk B.V.
Horeca Maatwerk is het totale adviesbureau voor horecaondernemers. Wij gaan tot de kern en gaan verder waar anderen stoppen. Doelen van opdrachtgevers staan centraal omdat wij hart voor hun zaak hebben. Horeca Maatwerk blinkt uit in expertise, simpelweg door onze jarenlange ervaring te combineren met de juiste professionele kennis, een unieke combinatie. Wij kennen de branche als geen ander. Wij begrijpen de uitdagingen en we weten wat opdrachtgevers willen bereiken. Daarom gaan we voor gezamenlijk resultaat en leveren wij maatwerk!

Horeca Maatwerk geeft o.a. BedrijfsAdvies en Juridisch Advies aan (startende) ondernemers (zowel leden als niet leden van KHN), maar ook aan overheid, financiers (banken) en andere partijen. We zijn nauw gelieerd aan KHN en zitten in hetzelfde pand in Woerden, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Over KHN
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met 244 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigt KHN ruim 20.000 horecaondernemers met zo'n 255.000 medewerkers. KHN maakt zich sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca. KHN ondersteunt haar leden met belangenbehartiging, advies, financiële voordelen en inspiratie.

Interesse?
Voor meer informatie over deze stage kun je bellen met Dorien de Bont of Yvonne de Vos, 0348 48 94 19. Je kunt reageren door je motivatie en cv te mailen naar P&O@khn.nl. Je hoort dan snel van ons!

contact

Werken bij KHN

Horeca Maatwerk is onderdeel van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Ook de branchevereniging van de horeca is continu op zoek naar talent om horecaondernemers te ondersteunen. Kijk op de site naar de vacatures van KHN.