20180704_Horecamaatwerk_1920x600_

Wij gaan tot de kern van de zaak, op een eerlijke en eigen wijze.

Horeca Maatwerk juristen en advocaten gespecialiseerd in arbeidsrecht

Een arbeidsrelatie is complex. Hoewel partijen vol vertrouwen en enthousiast van start gaan, kunnen zich in de praktijk behoorlijk wat problemen voordoen. Te denken valt aan geschillen over het functioneren, langdurige ziekte, concurrentiebedingen en geschillen over loonbetalingen. Welke stap is wanneer nodig en wat zijn de rechten en de verplichtingenplichten van een werkgever?

Van elkaar afscheid nemen is in het arbeidsrecht niet eenvoudig. Doorgaans is dit ook niet kosteloos. U kunt eventueel een (transitie-)vergoeding verschuldigd zijn.

Arbeidsovereenkomsten

De juristen en advocaten van Horeca Maatwerk kunnen u bij ondersteunen bij het opstellen van de arbeidsovereenkomst en adviseren omtrent uw personeelsbeleid om conflicten en misverstanden te voorkomen.

Bij een conflict kunnen zij u met raad en daad bijstaan. Zij kunnen u adviseren, ondersteunen bij de onderhandelingen en gesprekken met de werknemer. Ook kunnen helpen en u met raad en daad bijstaan in een juridische procedure een of beëindigingsregeling.

Praktische oplossingen

Zij helpen u met praktische oplossingen voor uw situatie, zodat u zich weer kunt bezig houden met dat waar uw passie ligt: ondernemen.

Juristen en advocaten van Horeca Maatwerk kunnen u ook adviseren en bijstaan bij:

  • Functionerings- en beoordelingssystematiek
  • Inschaling van uw nieuwe medewerkers
  • Personeelsbeleid, inclusief huis- en gedragsregels
  • Afhandeling van klachten rondom discriminatie op de werkvloer / deelname in geschillencommissie
  • Geschillen met uw Ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiging,
  • Arbeidsconflicten

Contact

Als advocaten en juristen van Horeca Maatwerk zijn wij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in het arbeidsrecht en kunnen u op een eerlijke en eigen wijze snel en efficiënt een oplossing op maat bieden. Een advies als het kan, een procedure als het moet. Voor vragen op het gebied van arbeidsrecht kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen.

Workshop Slim ondernemen in de horeca

Huurprijscheck

Huurt u al 5 jaar of langer een pand in de horeca? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een huurprijsverlaging. Met onze Huurprijscheck krijgt u direct antwoord en kunnen wij met u samen het vervolgtraject inzichtelijk maken.

→ Doe nu de huurprijscheck!