Cursussen en trainingen

Het beste resultaat met je team? Volg een cursus bij Horeca Maatwerk!

Cursussen & trainingen

Om met uw personeel in vorm te blijven en goede prestaties te leveren, heeft u op de juiste momenten topadviseurs nodig. Horeca Maatwerk heeft hét team aan specialisten met horecabloed.

Horeca Maatwerk gaat verder waar anderen stoppen. We gaan tot de kern van het probleem, de oorsprong van de vraag en hebben oog voor alleen uw onderneming. Of voor uw samenwerkingsverband. Uw doelen staan centraal. Omdat we hart voor uw zaak hebben.

Een greep uit ons cursusaanbod

Wat is uw visie als werkgever en wat verwacht u van het team? Hoe zorgt u dat de boodschap goed overkomt? Deze training biedt concrete tips en trucs;

Waar moet u op letten bij het aannemen van personeel? Wat te doen bij ziekte? Deze basiscursus geeft u inzicht in alle regels rondom personeel in de horeca;

Hoe beïnvloed u de gastvrijheidsbeleving positief? Deze inspirerende cursus leert u kijken door de ogen van de gast. Alleen als team kunt u de verwachting van de gast overtreffen!

Meer informatie over de cursussen en het aanmelden

Meer informatie? Kijk op khn.nl/cursussen of bel naar 0348 48 94 19.

KHN klaar voor onderhandelen met vakbonden

Training Horeca Boost (2 dagen)

Verandert het publiek in uw (eet)café, grandcafé of bar? Bent u op zoek naar inspiratie om deze nieuwe gast te vermaken? Wilt u het anders gaan aanpakken om meer uit uw horecazaak te halen? Horeca Boost is een traject volop inspiratie en een toolbox aan informatie met handvatten om uw zaak nieuwe impuls te geven. In 2 dagen begeleiden adviseurs u in de ontwikkeling naar een toekomstbestendig horecabedrijf.

Meer informatie over deze training