Horecamaatwerk_1920x600_9

Bedrijfsadviseurs met hart voor uw zaak.

Bedrijfsadviseurs met een horecahart

Bedrijfsadvies is een breed begrip. Horeca Maatwerk richt zich op alle bedrijfsmatige activiteiten, die van invloed zijn op uw onderneming. Van administratie en financiering tot rendement en belastingzaken. Van conceptontwikkeling en menu engineering tot waardebepaling en leveranciersonderhandelingen. Ons team aan bedrijfsadviseurs is sterk op deze disciplines. Sterker nog; ze zijn in staat om direct toepasbaar advies te geven. Praktisch, zeer allround en effectief.

Waarmee kunnen wij u helpen? Leg uw vraag aan ons voor en wij brengen u in contact met de juiste adviseurs.

Christian Severijns

Christian Severijns

Specialismen

Als Manager BedrijfsAdvies brengt Christian u in contact met de beste bedrijfsadviseur voor uw probleem of uitdaging.

Wij geven jaarlijks ruim 250 bedrijfseconomische en financiële adviezen aan horecaondernemers en overheden. Hiermee helpen wij ze bij hun bedrijfsvoering nu en in de toekomst’’.

Leo Fransen

Specialismen

Ondernemersvraagstukken rond haalbaarheid, rendement en financiering, (financieel) bedrijfseconomisch advies

"Al 35 jaar zet ik ondernemers aan het denken. Ik help ze concrete doelen te stellen en coach ze zelf het pad uit te stippelen om deze doelen te bereiken."

Ramon van der Lans

Specialismen

Financiering voor (startende) ondernemers, financieringsbemiddeling, investerings- en ondernemingsplannen, haalbaarheidsonderzoek, liquiditeitsanalyse

"Dankzij mijn jarenlange financiële ervaring in het bankwezen geef ik ondernemers op een open en positief kritische wijze advies over de best passende oplossing." 

Thierry Neuféglise

Specialismen

Cijfermatige analyse ondernemingsplan, waardebepalingen, schadeberekeningen, opstellen beleidsplan. Thierry is naast bedrijfsadviseur ook Gerechtelijk Deskundige (horecaspecialist voor de rechtbank)

"Ik ben heel sterk in cijfers en analyses. Deze vaardigheid zet ik graag in om een bijdrage te leveren aan de uitdagingen en het succes van horecaondernemers."

Wilfried Disco

Specialismen

Fiscaal advies, fiscale controles, belastingaangiften, accountancy, bedrijfsadministratie, opzetten bv-structuur, aan- en verkoopbegeleiding

"De horeca wordt overspoeld door regelgeving. Ik wil ondernemers met mijn betrokkenheid en no-nonsense aanpak ontlasten en kwaliteit en zekerheid garanderen."

Richard van Nieuwkuyk

Specialismen

HACCP, assortiment, inrichting, optimalisatie van bedrijfsprocessen en implementatie hiervan

"Met mijn ondernemersinstelling, mijn gedrevenheid en enthousiasme krijg ik elk horecateam in beweging. Zo werkt iedereen met vertrouwen aan de toekomst."

 

Mark van der Meulen

Specialismen

Hospitality-advies, optimalisatie gastbeleving, bezoekersgroei, jarenlange operationele ervaring

"Met mijn gevoel voor gasttevredenheid, laat ik ondernemers zien dat het vaak de kleinste dingen zijn, die het grootste verschil maken. Uw gasttevredenheid is mijn topprioriteit!"  

Jurgen van der Steen

Specialismen

Keukenadvies: inkoop, kostprijsberekening, routing, keukeninrichting, HACCP, menukaart en productiviteitsverbetering.

Ik denk graag met u mee naar manieren uw keuken verder te ontwikkelen en daarmee uw horecazaak te verbeteren. Met mijn creativiteit en jarenlange ervaring als kok in diverse keukens van pretpark tot 3-sterren restaurants, help ik u om uw doelen te bereiken’’.

Johan Troeijen

Specialismen

Conceptonwikkeling met sterke focus op snijvlak commercie & gastvrijheid, toetsing (belevings)concepten, positionering

In mij vinden ondernemers een adviseur die met grote betrokkenheid meedenkt over de vorming, het realiseren en organiseren van hun ‘eigen-wijze’ gastvrijheidsbeleving’’.

Martijn van de Kamp

0348 48 94 19 / 06 82 00 67 40  m.vandekamp@horeca-maatwerk.nl

Specialismen

Haalbaarheidsonderzoeken, bedrijfsprocessen en rendement.

"Ondernemers adviseren is mijn passie. Door te denken in termen van marktgerichtheid en het creëren van meerwaarde help ik de ondernemer graag hun doelen te bereiken."

Hester Avis

Hester Avis

0348 48 94 19  h.avis@horeca-maatwerk.nl

Specialismen

Horeca- concepten, marketing & sales, horeca in catering en zorg(instellingen) en gastvrijheidsspecialist.

" Ik hou van horecaconcepten die kloppen, de verhalen erachter én de passie van de ondernemers. Ik help dit vertalen in concrete marketingplannen en -acties, zodat u de exposure krijgt die u verdient én die bij u past. Met als doel meer gasten én meer fans!"

Lydia van den Brink

Lydia van den Brink

Specialismen

Social media specialist: advies over online strategie en sparringpartner voor social media content .

"Met mijn kennis en ervaring help ik andere ondernemers graag. Ik geef u handvatten en advies om social media naar een hoger niveau te tillen, zodat het echt gaat werken voor uw bedrijf."