20180704_Horecamaatwerk_1920x600_2

Praktisch toepasbaar advies, met hart voor uw zaak.

Ondernemen met de ondernemer

Als horecaondernemer moet u verstand hebben van veel bedrijfsmatige zaken: financiën, personeel, inkoop, belastingen, marketing... Best lastig, u bent in de eerste plaats gastvrijheidsondernemer. Het kan dus zinvol zijn om sommige kennis in huis te halen via een (externe) specialist. Horeca Maatwerk biedt uitkomst.

BedrijfsAdvies op maat

BedrijfsAdvies is één van onze expertises. Wij gaan ondernemen met de ondernemer. Op zijn voorwaarden, op zijn terrein. Met een frisse blik van buiten. We hebben een groot team aan bedrijfsadviseurs, vakspecialisten die met hun expertises een breed scala aan vragen kunnen beantwoorden. Allen stuk voor stuk vele jaren ervaring met horeca gerelateerde zaken. Vraagstukken waar we er ruim 250 van per jaar aanpakken.

Onze adviseurs kunnen voor verschillende zaken worden ingeschakeld:

  • Horecaondernemers die ondersteuning kunnen gebruiken bij hun bedrijfsvoering;
  • Startende ondernemers in de horeca die ondersteuning kunnen gebruiken in de voorbereidingsfase;
  • Gemeenten, stichtingen en organisaties die beleidsmatig of financieel advies nodig hebben bij horecavraagstukken;

Samenwerken maakt ons sterk

De scheidslijn tussen bedrijfsmatig advies en juridisch advies is vaak klein. Onze teams werken nauw samen om het beoogde doel te behalen. We weten precies wanneer we een collega adviseur aan moeten haken, om tot het beste advies te komen. Dat is meedenken. Dat is maatwerk.